Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
1. septembris, 2015
Drukāt

Ledustēja ar persiku nektāru

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

 (6 porcijas)

• 2 melnās Rooibos tējas maisiņi

• 500 ml persiku nektāra

• 100 ml gaišā cukura sīrupa

• 500 ml gaišā Ginger ale dzēriena

• 150 ml ūdens

• 2 piparmētras zariņi

• Ledus gabaliņi

Rooibos tējas maisiņus aplej ar verdošu ūdeni un ļauj ievilkties. Atdzesētajam šķidrumam pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Pasniedz ar svaigām persiku vai aprikožu pusītēm un ledus gabaliņiem. Ginger ale dzēriena vietā var izmantot mazliet saldinātu ūdeni.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+