Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
10. novembris, 2014
Drukāt

Līdakas frikadeles ar garnelēm

Foto - Bonapettit.lvFoto - Bonapettit.lv
Sastāvdaļas:

1 kg līdakas fileja

75 g garneles

2 sīpoli

2 vārīti burkāni

1 sarkanā paprika

4 ķiploka daiviņas

3-4 cietas maizes šķēles

muskatrieksts

2-3 lauru lapas

3-4 smaržīgie pipari

sāls, svaigi malti pipari

Iesaki recepti

Pagatavošana

Zivs fileju samalt gaļas maļamā mašīnā kopā ar vienu sīpolu, ķiplokiem, izmērcētu pienā vai ūdenī maizīti. Pievienot pēc garšas sāli, piparus, muskatriekstu un visu sajaukt.
Burkānus un papriku sagriezt mazos kubiņos un piejaukt klāt zivs masai. No masas ar mitrām rokām izveidot bumbiņas, katras bumbiņas vidū ielikt pa 1-2 garnelēm.
Uzvārīt ūdeni, iepriekš pievienojot sāli, smaržīgos piparus, lauru lapas un sagrieztu četrās daļās sīpolu. Vārošā ūdeni nelielām porcijām novārīt frikadeles.
Pasniedz ar garneļu mērci

 
Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+