Foto – Shutterstock

Lieliska biezpienmaizes recepte. Rozīņu vietā – svaigas ogas 1

Četrām olām baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumus kārtīgi saputo kopā ar 500 g biezpiena, 3 ēd. k. cukura, 2 ēd. k. ar kaudzi ne pārāk skāba krējuma, 2 ēd. k. kartupeļu cietes un 1 pac. vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Baltumus saputo stingrās putās un kopā ar rozīnēm uzmanīgi iecilā biezpiena masā.

Rozīņu vietā var izmantot svaigas dārza ogas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tās var nemaisīt masā, bet pirms cepšanas pārkaisīt pāri.

Cep cepeškrāsnī 170 grādos 40 līdz 50 min.

“Gardās kūkas recepti aizņēmos www.draugiem.lv no Augstkalnē dzīvojošās lieliskās saimnieces Inas Frīdbergas,” stāsta žurnāliste Ilze Lavrinoviča.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.