Foto – Valdis Semjonovs

Liellopa gaļa garšaugos 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 200 g liellopa gaļas (langets vai fileja), 15 g kaperu, 15 g rukolas, 2 paipalu olas, 10 g zemesriekstu vasabi glazūrā, 10 g melno olīvu, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 1 jēla ola, 10 g rīvēta cietā siera, 5 g saulē kaltētu tomātu, sāls, melnie maltie pipari, 30 g rapšu eļļas, 5 g sinepju, 3 g ķiploka, olīveļļa, zaļumi.

Pagatavošana.

Liellopa gaļas gabalu eļļā uz pannas apcep, viegli pārkaisot ar sāli un pipariem, pievienojot timiānu un rozmarīnu. Ietin folijā, pirms tam pieliekot ķiplokus un apslakot ar eļļu. Atkarībā no gaļas gabala lieluma to cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 līdz 40 min. Gaļai viducī jābūt sārtai. Gatavo gaļu atdzesē, tad plāni sagriež. No visām sastāvdaļām, tās sablendējot, pagatavo mērci. Uz šķīvja kārto gaļu, to pārkaisa ar sablendētiem zemesriekstiem, pievieno kaperus, olīvas, paipalu olas un rukolu. Visu apslaka ar olīveļļu. Pievieno mērci. Rotā ar zaļumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.