Mobilā versija
-1.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
7. jūlijs, 2015
Drukāt

Liellopu gaļa ar bulguru

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

400 g liellopu gaļa

400 g saldētu dārzeņu maisījums

1 sarkana paprika

1 dzeltena paprika

150 ml tomātu mērce

3 ēdamk. vorčesteras mērce

olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

Uzvāra vai uzbriedina bulguru, palejot to ar verdošu ūdeni. Liellopa gaļu sagriež kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnu. Pievieno vorčesteras mērci un lēnām sautē, līdz mērce savilkusies gaļā. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu gaļu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes. Tad pievieno tomātu mērci, gabaliņos sagrieztu papriku un saldētos dārzeņus. Sautē vēl apmēram 3 minūtes. Pasniedz kopā ar bulguru.

Dekorē ar bazilika lapiņām.

Priecīgi ēduši!

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+