Mobilā versija
+3.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
5. septembris, 2014
Drukāt

Liellopu gaļas steiks ar viskiju un BBQ mērci

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas:

1 gb liellopu lāpstiņa ar kaulu (700-800g)

1 ēd.k. viskijs

1 ēd.k. medus

1 ēd.k. BBQ mērce

1 ēd.k. sviiests

sāls, pipari

Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc medu, viskiju un BBQ mērci. Ar šo marinādi iesmērē gaļu no abām pusēm un atstāj uz 30 min. marinēties.
Gaļu pārliek uz pannas un uz palielas uguns apcep no abām pusēm. Uguni samazina, uzliek vāku (atstājot mazu sparudziņu) un cep apm. 30-40 min, ik pa brīdim apgrozot. Kad sula no gaļas iztvaikojusi, pieliek sviestu, apsedz ar vāku pilnībā un vēl apm. 1 st. cep uz mazas uguns.
Pasniedz ar BBQ mērci.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+