Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas steiks ar viskiju un BBQ mērci 0

Sastāvdaļas:

1 gb liellopu lāpstiņa ar kaulu (700-800g)

Reklāma
Reklāma

1 ēd.k. viskijs

1 ēd.k. medus

1 ēd.k. BBQ mērce

1 ēd.k. sviiests

sāls, pipari

Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 183
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc medu, viskiju un BBQ mērci. Ar šo marinādi iesmērē gaļu no abām pusēm un atstāj uz 30 min. marinēties.
Gaļu pārliek uz pannas un uz palielas uguns apcep no abām pusēm. Uguni samazina, uzliek vāku (atstājot mazu sparudziņu) un cep apm. 30-40 min, ik pa brīdim apgrozot. Kad sula no gaļas iztvaikojusi, pieliek sviestu, apsedz ar vāku pilnībā un vēl apm. 1 st. cep uz mazas uguns.
Pasniedz ar BBQ mērci.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.