Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
9. augusts, 2015
Drukāt

Ļoti ātri pagatavojami krabju nūjiņu un garneļu salāti

garnelu-salti.png

Sastāvdaļas – 400 g krabju nūjiņu, 6 vārītas olas, 200 g garneļu, ēdamkarote konservētas kukurūzas (dekorēšanai), majonēze.

Pagatavošana.

Krabju nūjiņas smalki sagriež, vārītas olas sarīvē uz smalkas rīves.

Salātu traukā liek kārtām krabju nūjiņas, tad olu kārtiņa, pa vidu smērējot majonēzi. Liek vairākas kārtas.

Pēdējā kārtā nosmērē majonēzi, virsū glīti sarindo garneles un pārkaisa ar kukurūzu.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+