Foto – Shutterstock

Mafini ar balto šokolādi. Jūlijas Visockas recepte 1

Nepieciešams

Milti 250 gr

Skābais krējums 25% 120 gr

Cukurs 100 gr

Baltā šokolāde 100 gr

Makadamijas rieksti 2 saujas

Žāvēti ķirši 2 saujas

Saldkrējuma sviests 95 gr

Olas 1 gab.

Piens 150 ml

Cepamais pulveris 1 tējk.

Jūras sāls 1 šķipsniņa

Pagatavošana

Cepeškrāsni iepriekš sakarsē līdz 190ºС.

Uz lēnas uguns izkausē 85 gr saldkrējuma sviesta, pēc tam nedaudz atdzesē.

Reklāma
Reklāma

Šokolādi sagriež nelielos gabaliņos.

RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar šokolādi, ķiršiem, riekstiem (nedaudz ķiršu un riekstu atstāj), cukuru, cepamo pulveri un sāli.

Pienu sajauc ar skābo krējumu, pielej kausēto sviestu, pievieno olas un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Piena un olu maisījumu pielej pie miltiem, riekstiem un šokolādes. Samaisa.

Mafinu formiņas ieziež ar pāri palikušo sviestu, liek tajās mīklu, aizpildot 2/3 apjoma, virsu rotā ar riekstiem un ķiršiem.

Sakarsētā cepeškrāsnī cep 30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.