Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
25. aprīlis, 2014
Drukāt

Mafini ar balto šokolādi. Jūlijas Visockas recepte (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

Milti 250 gr

Skābais krējums 25% 120 gr

Cukurs 100 gr

Baltā šokolāde 100 gr

Makadamijas rieksti 2 saujas

Žāvēti ķirši 2 saujas

Saldkrējuma sviests 95 gr

Olas 1 gab.

Piens 150 ml

Cepamais pulveris 1 tējk.

Jūras sāls 1 šķipsniņa

Pagatavošana

Cepeškrāsni iepriekš sakarsē līdz 190ºС.

Uz lēnas uguns izkausē 85 gr saldkrējuma sviesta, pēc tam nedaudz atdzesē.

Šokolādi sagriež nelielos gabaliņos.

Miltus sajauc ar šokolādi, ķiršiem, riekstiem (nedaudz ķiršu un riekstu atstāj), cukuru, cepamo pulveri un sāli.

Pienu sajauc ar skābo krējumu, pielej kausēto sviestu, pievieno olas un samaisa.

Piena un olu maisījumu pielej pie miltiem, riekstiem un šokolādes. Samaisa.

Mafinu formiņas ieziež ar pāri palikušo sviestu, liek tajās mīklu, aizpildot 2/3 apjoma, virsu rotā ar riekstiem un ķiršiem.

Sakarsētā cepeškrāsnī cep 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Llabi un garsigi

Draugiem Facebook Twitter Google+