Mobilā versija
+4.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
16. jūnijs, 2014
Drukāt

Maigās pankūciņas ar avenēm. Jūlijas Visockas recepte

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Maigās pankūciņas ar avenēm vai kādām citām saldām ogām garšos gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ar svaigu aveni rotātā porcija piešķirs labu noskaņojumu visai dienai.

Pankūciņu pagatavošanai vajadzīgs

– 300 gr svaigu aveņu
– 120 gr miltu
– 50 gr pūdercukura
– 50 gr šķidra medus
– 1 ola
– 1 glāze piena
– 1–2 ēdamkarotes olīveļļas
– 1 ēdamkarote saldkrējuma sviesta
– 1 tējkarote brūnā cukura
– 1/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
– šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana:
1. Sviestu izkausē.
2. Miltus samaisa ar cukuru un sāli, pievieno olu, ielej pienu un visu sajauc mikserī.
3. Mīklā ielej sviestu un vaniļas ekstraktu, vēl nedaudz pakuļ.
4. Pannā sakarsē olīveļļu un cep plānas pankūciņas.
5. Uz katras pankūciņas uzliek sauju aveņu, viegli apkaisa ar pūdercukuru un saloka trīsstūra formā, pārlej ar šķidru medu un pārkaisa par pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+