Mobilā versija
Brīdinājums -2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
1. augusts, 2012
Drukāt

Maizīte ar pildījumu

Foto - LETAFoto - LETA

Kad gatavoju vīram mīļāko ēdienu – karameļmaizītes, man vienmēr iztek pildījums, un sanāk vien maize ar karameļu garšu. Kā pagatavot pildījumu, lai tas ir saturīgs?
 Biruta M. Ķekavā

 

Lai jebkurš pildījums maizītēm neiztecētu, ieteicams tam pievienot kartupeļu vai kukurūzas cieti. Vajadzīga aptuveni viena ēdamkarote cietes uz 300 gramiem pildījuma. Labs rezultāts iznāk ar Dr. Oetker kukurūzas cieti. Gards pildījums ir vārīts iebiezinātais piens ar cukuru. Uz vienu bundžiņu jāpievieno vien pusotra ēdamkarote cietes.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+