Foto – Shutterstock

Mājās dūmotas mednieku desiņas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte” 3

Ņem 2 kg cūkgaļas un 2 kg liellopu gaļas, pieliek 0,5 kg speķa, visu samaļ, ieber sāli, 20 g piparu, 20 g cukura, 8–10 g sarkano piparu.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Masu pamatīgi sastrādā un cieši pilda tievajās zarnās. Gatavās desiņas liek uz galda, virsū uzliek dēli un slogu.
Tā tur divas dienas. Tad liek vējainā vietā dažas dienas žūt, pēc tam dūmo. Tā top brīnum gardas mednieku desiņas zemnieku saimniecībā “Kraujas”.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.