Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Sestdiena, 10. decembris, 2016
5. jūlijs, 2014
Drukāt

Mājās gatavotas ķiršu šokolādes konfektes

Foto no domohozyajka.comFoto no domohozyajka.com

Sastāvdaļas:

gatavais maisījums šokolādes keksam

450 g šokolādes

0,5 krūzes eļļas

1,25 glāzes ūdens

1 glāze saldā krējuma

3 olas

 50 kokteiļķirši

1. Sausā šokolādes keksa maisījumam pievieno ūdeni, sviestu un sakultas olas. Visu kārtīgi samaisa, ielej formā.

2. Izcep keksu, atdzesē. Atdzisušu smalki sabirdina un samaisa kopā ar saldo krējumu.

3. Saveļ no mīklas bumbiņas, katrā iekšā liek ķirsi, kātiņu atstājot ārpusē.

4. Ūdens peldē izkausē šokolādi un liek gatavo bumbiņu tajā.

5. Ieliek aukstumā.

Recepte no domohozyajka.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+