Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
13. marts, 2014
Drukāt

Mājās gatavotas riekstu trifeles

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams (10 trifelēm)

Grieķu rieksti 1/2 glāze
Saulespuķu sēklas 1/2 glāze
Ciedru milti 1 ēdamkarote
Tumšās rozīnes 1/2 glāze
Medus vai kļavu sīrups
Apelsīna vai citrona sula
Kakao vai keroba pulveris apviļāšanai

Pagatavošana

1. Rozīnes izmērcē siltā ūdenī 15 minūtes. Riekstus un sēkliņas sablendē.
2. Sajauc riekstus ar pārējām sastāvdaļām, lai iznāktu bieza masa.
3. Sadala 10 daļās, izveido trifeles un apviļā kakao. Liek ledusskapī uz vienu stundu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+