Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
22. septembris, 2014
Drukāt

Mājās gatavoti ābolu suflē

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas:

250g ābolu biezenis

15g želatīns

Pagatavošana
Formu 23x11cm izklāt ar cepamo papīru.
Ābolu biezeni pārlikt katlā, pievienot želatīnu, apmaisīt un uzbriedināt. Katlu uzlikt uz nelielas uguns un visu laiku maisot izšķīdināt želatīnu. Atdzesēt līdz istabas tempratūrai.
Atdzesētu ābolu masu putot līdz masa kļūst gaišāka un palielinās apjomā 2-3 reizes. Ābolu masu pārliet sagatavotā formā un novietot ledusskapī apm. uz 1 st.
Formu apgāzt otrādi uz dēlīša un uzmanīgi noņemt cepamo papīru. Ar asu nazi sagriezt suflē vēlamajā formā.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+