Mājās gatavoti belaši brīvdienu gastronomiskajam sānsolim 2

Pat stingrākie diētas ārsti pēc gastronomiskā disciplīnā pavadītas nedēļas iesaka kādu “atslodzes dienu”. Tai lieliski noderēs sulīgi, mājās gatavoti belaši – un tas nav nekāds “stacijas mašīneļļas variants”!

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

2,5 glāzes izsijātu miltu
180 ml silta piena
7 g sausā rauga
1 tējk. cukura
250 g jauktas maltās gaļas
1 liels sīpols
Sāls, pipari
Augu eļļa apcepšanai

Pagatavošana

1. Sajauc pienu, cukuru, raugu, augu eļļu un sāli. Pakāpeniski iesijā miltus. Mīklu izmīca, apsedz un atstāj siltā vietā uz 1,5 – 2 stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

2 Sīpolu sasmalcina un sajauc ar malto gaļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3. No mīklas veido plācenīšus; to diametrs – aptuveni 10 centimetri. Uz tiem kārto 1 ēdamkaroti gaļas pildījuma.
Mīklas maliņas uzloca uz augšu, atstājot nelielu atveri.

4. Belašus cep sakarsētā eļļā 7 minūtes no katras puses.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.