Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
13. februāris, 2014
Drukāt

Mājās gatavoti čipsi. Kraukšķīgs gardums, kas nekaitē veselībai (1)

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Čipsi garšo gan pieaugušajiem, gan bērniem, bet diētas ārsti brīdinoši krata pirkstu – tā tak ir īsta inde! Patiešām daudz veselīgāki ir cepeškrāsnī pašu gatavoti čipsi, turklāt to tapšanas procesā var piedalīties arī mazie kārumnieki.

Nepieciešams:
4-5 lieli kartupeļi
3 ēdamkarotes olīveļļas
Šķipsniņa piparu
Malta paprika pēc garšas
Sāls

Pagatavošana:
1.Nomizo un pēc iespējas plānākās šķēlēs sagriež kartupeļus.
2.Kartupeļus liek bļodā, pievieno sāli, piparus, malto papriku un samaisa.
3.Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, pa to laiku uzklāj uz cepampannas foliju un ieziež to ar olīveļļu.
4.Uz pannas kārto kartupeļu šķēlītes.
5.Liek cepties uz 15 minūtēm, pēc tam temperatūru nedaudz samazina līdz 180 grādiem un cep vēl 15 minūtes.

Zeltaini, kraukšķīgi čipsi gatavi! Cienājaties paši un cienājiet draugus!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Sanāk kaut kāds sūds nemēģiniet sabojāsiet visus kartupeļus

Draugiem Facebook Twitter Google+