Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
4. septembris, 2014
Drukāt

Mājās gatavoti pelmeņi uzbeku gaumē (2)

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas:

6 sīpoli

500 g jēra gaļas

sāls pēc garšas

melnie maltie pipari pēc garšas

50 g jēra tauku

400 g kviešu miltu

1/2 glāzes ūdens

1. Sagatavo mīklu no miltiem, ūdens un sāls.

2. Sīki sagrieztai jēra gaļai pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, kam pievienots sāls un pipari. Rūpīgi samaisa.

3. Mīklu izrullē plānā kārtā un sagriež 10×10 cm kvadrātiņos. Pa vidu katram liek malto masu, tai pa virsu – jēra taukus. Pelmeņus aizlipina.

4. Liek sagatavotoes pelmeņus uz režģa, kuru novieto virs vāroša ūdens katla un vāra 45 minūtes.
Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Recepti uz paciņas izlasīji?50 grami jēra tauki…:).Tagad es iztēlojos… Ieeju veikalā un prasu:'”Man lūdzu 50 gramus jēra taukus lūdzu!”

Draugiem Facebook Twitter Google+