Foto – kurkuma.ru

Mājās gatavoti rafaello. Fotorecepte 2

Sastāvdaļas – 250 g kokosa pārslu (200 g konfektēm, 50 g – apviļāšanai), 50 g sviesta, 400 g kondensētā piena, mandeles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kausē sviestu katliņā uz uguns.

TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Samaisa ar kondensēto pienu līdz vienmērīgai masai.

Pievieno 200 g kokosa pārslu.

Labi samaisa. Aptin masu ar pārtikas plēvi (var kārtīgi noklāt virspusi) un noliek ledusskapī uz 2-3 stundām, var arī uz nakti.

Mandeles uz stundu izmērcē ūdenī.

Tad noņem mandeļu miziņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

No sastingušās masas veido bumbiņas, vidū liekot mandeles.

Katru konfekti izviļā kokosriekstu pārslās.

Glabā ledusskapī.