Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
9. novembris, 2014
Drukāt

Mājās gatavots krēma liķieris (3)

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 0,5 l šņabja, 300 ml silta vārīta ūdens, 250 g cukura, 4 tējkarotes šķīstošās kafijas, vaniļas cukurs pēc garšas, bundža iebiezinātā piena.

Pagatavošana.

Siltā ūdenī izšķīdina cukuru un šķīstošo kafiju, visu samaisa.

Pievieno vaniļas cukuru pēc garšas un, ja mājās ir, ruma esenci (var iztikt bez tās).

Pievieno visu bundžu iebiezinātā piena, samaisa.

Pielej šņabi un visu kārtīgi sablenderē.

Gatavo dzērienu pilda pudelēs un liek ledusskapī.

Var lietot uzreiz, bet var arī pietaupīt kādam svinīgākam brīdim, tikai tad pirms lietošanas vajag atkal samaisīt.

Lai labi garšo! Atcerieties par alkohola kaitīgumu!

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. Ūdenes un iebiezinātā piena vietā ņemu pienu, uzvāru ar cukuru un pieberu3 ē.k. malto kafiju, šnabim nav ne vainas, ja pieliek ruma esenci, arī bez tās labi.

  2. Krēma liķieris tiek gatavts nevis uz šņabja , bet viskija bāzes un tiek izmantots brūnais cukurs…

Draugiem Facebook Twitter Google+