Praktiski
Receptes

Mango un čili biezzupa ar garnelēm
 0

Foto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas – mango, čili pākstis, kartupeļi, seleriju kāti, burkāni, saldais krējums, garneles, citrons, sviests, kinza, sīpoli, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Garneles apslaka ar citronu sulu, pievieno sakapātu svaigu čili un kinzu. Marinē vienu stundu. Kartupeļus, burkānus, sīpolus un seleriju kātus notīra, sagriež vidēji lielos gabalos, pannā sviestā apcep. Nomizotus, sagrieztus mango, lai tie nezaudē krāsu, pievieno beigās. Vēl brīdi pasautē. Pielej nedaudz saldā krējuma, virumu sablendē. Garneles cep sviestā – pusminūti no katras puses. Liek zupā, rotā ar kinzu un ceļ galdā.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Karamelizēti āboli. Bērniem ļoti garšos!
19 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Ķirbju salāti ar papriku. Nevajag sterilizēt!
20 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Lai vēlziedes parādītu sevi visā krāšņumā. Kad tās ir jāpārstāda un kā jākopj?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IB
Ivars Bušmanis
Ekonomika
Mēs paši esam uzlikuši sev važas. Intervija ar uzņēmēju Uldi Pīlēnu
Intervija 25 minūtes
LE
LETA
Dabā
Trešdien vietām sabiezējusi migla, pa dienu nokrišņi nav gaidāmi
32 minūtes
LA
LA.lv
Ekonomika
Valstij pasniegti īpaši Latvijas simtgades ģerboņi
27 minūtes
LA
LA.lv
Latvijā
VIDEO. Bijušais policists pārsūdz spriedumu: noliedz vainu zēna notriekšanā
9 stundas
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Trampa draugi iznāk no skapja
19 minūtes