Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
7. janvāris, 2014
Drukāt

Mango želejas kūka (2)

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Mango želejas kūka: 200 g cepumu sasmalcina, samaisa ar 100 g kausēta sviesta, klāj veidnē. Uzbriedina želatīnu. No konservētiem mango (1 kārbiņa) vai viena svaiga augļa pagatavo biezeni, iemaisa 250 g svaigā siera bez piedevām. Pievieno 200 g jogurta un 100 g cukura. Saputo 200 g saldā krējuma un iecilā masā. Uzkarsē 50 g mango sulas, pievieno želatīnu, tievā strūkliņā lej mango krēmā un samaisa. Krēmu lej veidnē un sešas stundas tur ledusskapī. Pēc tam uzkarsē 40 g mango sulas, pievieno 200 g želejas cukura. Atdzesē un lej uz tortes. Vienu stundu tur ledusskapī.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Receptē ir kļūda – “Pēc tam uzkarsē 40 g mango sulas, pievieno 200 g želejas cukura”. Aizmirsās viena nulle, jo pareizi ir 400 g mango sulas.

  2. Mežonīgs saldums un treknums 🙁

Draugiem Facebook Twitter Google+