Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
15. jūnijs, 2015
Drukāt

Marinētas cāļa gaļas recepte. Baudījums garšas kārpiņām!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

Naturālais jogurts 400 gramu
Kilograms cāļa krūtiņas
Viens citrons
50 gramu piparmētras
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes cukura
½ tējkarote sāls

Līdz ar silta laika iestāšanos cilvēki arvien vairāk dodas baudīt laiku pie dabas, ņemot līdzi piknika groziņus. Iecienīta piknika sastāvdaļa ir grilēta gaļa, kā arī zivis, dažādas jūras un cepšanai paredzētas desiņas. Taču jāatceras – lai gaļa un zivis sniegtu vislielāko baudījumu garšas kārpiņām, liela nozīme ir marinādei, savukārt grila desiņas ir svarīgi pareizi pagatavot, lai tās kustu uz mēles.

Lūk, kādas receptes iedvesmai iesaka restorāna “Muusu” šefpavārs Kaspars Jansons, kurš Līgo svētku priekšvakarā rūpēsies par viesu labsajūtu vērienīgajā “Borjomi piknikā” Lucavsalā.

Citronu izspiež, piparmētras sasmalcina, visas sastāvdaļas samaisa un ar tām iemasē cāļa krūtiņu. Marinē vienu stundu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+