Baltvīnā marinētas gailenes īru gaumē. Viegli pagatavot, garšo neparasti! 7

Īriem gluži tāpat kā latviešiem garšo gailenes, turklāt pēc šīs nedēļas lietus Latvijā gaidāms sēņu “uzbrukums”, tāpēc piedāvājam no ierastajām mazliet atšķirīgu recepti marinēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Notīra gailenes, nogriež kātiņu galus, kārtīgi noskalo. Liek pannā kopā ar etiķi, sāli, koriandru, rozmarīnu un ķiplokiem.

Sutina 5 minūtes. Nokāš šķidrumu.

Gailenes, garšaugus un garšvielas liek sterilizētā burkā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar olīveļļu un vēsumā marinē vismaz 2, bet ne ilgāk kā 4 nedēļas.