Mobilā versija
+3.5°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
16. jūnijs, 2014
Drukāt

Marinētas reņģes


Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

Sastāvdaļas: Kilograms svaigu reņģu, divi burkāni, divi sīpoli, divas ēdamkarotes etiķa esences, trīs lauru lapas, ēdamkarote sāls, tējkarote melno pipargraudu, septiņi smaržīgi pipari, ēdamkarote cukura.

Kā gatavot?

Reņģes apviļā miltos un cep eļļā zeltaini brūnas. Ievieto marinējamā traukā, lai tās atdziest. Uzvāra vienu litru ūdens un pievieno garšvielas, izņemot esenci. Burkānus un sīpolus sagriež ripiņās, liek vārošā ūdenī un pavāra trīs minūtes. Pievieno esenci un ļauj marinādei atdzist. Tad uzlej reņģēm un gaida, kad tās būs iemarinējušās.

 

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+