Mobilā versija
-2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
12. jūlijs, 2015
Drukāt

Marinēti gurķi ar papriku. Kārdinoša receptīte! (1)

gurki_paprika
Sastāvdaļas:

2 gurķi
1 paprika
1/2 tases etiķa
1/2 tases ūdens
3 tējkarotes cukura
1 tējkarote sāls
1 lauru lapa
Daži piparu graudiņi
Dažas ķiploku daiviņas

Pagatavošana
1. Liek visas sastāvdaļas katliņā, ļauj uzvārīties. Kad šķidrums uzvārījies, ļauj atdzist.

2. Sagriež gurķus un papriku aptuveni 3cm lielos kubiņos. Ierīvē ar sāli. Atstāj ievilkties uz 10 minūtēm. Lieko ūdeni noslauka ar papīra dvieli.

3. Dārzeņus ievieto burkā, pārlej ar atdzesēto marinādi un uzliek vāciņu. Liek ledusskapī uz 10 stundām. Ik pa laikam apgāž burciņu kājām gaisā, lai dārzeņi labāk iemarinētos.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

Draugiem Facebook Twitter Google+