Foto-Anda Krauze

Marinēts siers 0

Sastāvdaļas: siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis), baziliks, timiāns, rukola, ķiploki, čili, valrieksti, citrona sula, olīvas bez kauliņiem, sojas mērce, olīveļļa, pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.