Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. jūnijs, 2013
Drukāt

Marinēts siers

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis), baziliks, timiāns, rukola, ķiploki, čili, valrieksti, citrona sula, olīvas bez kauliņiem, sojas mērce, olīveļļa, pipari, sāls.

 

Kā gatavot?

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

 

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe


Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+