Mobilā versija
-1.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
12. novembris, 2013
Drukāt

Mārtiņš Sirmais atklās rupjmaizes cepšanas noslēpumus

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ceturtdien, 14. novembrī, pulksten 21.15 LTV1 pasaules garšu piedzīvojumu raidījumā „Sirmais. Kulta ēdieni” pavārs Mārtiņš Sirmais, par godu Latvijas jubilejai, atklās Latvijas kulta ēdiena – rupjmaizes – cepšans noslēpumus, portālu la.lv informēja LTV1 pārstāve Laura Brokāne.

”Sirmais izbaudīs krāšņos Kurzemes sēņu mežus, stiprināsies ar īstu lauku pienu Zemgalē, uzburs restorānu Vidzemē un izsekos rudzu maizes tapšanai no vārpas līdz pat silti kūpošam pašceptam brīnumam. Latvijas kulta ēdiens taps pie Lielvārdes kora “Lāčplēsis” dziedātāja Valta Ruisa, kurš maizes cepšanas noslēpumu mantojis no radu radiem,” pastāstīja L.Brokāne.

Raidījuma laikā būs izjūtamas arī Dziesmu un Deju svētku noskaņas.

Nākamajos raidījumos Mārtiņš Sirmais jau atkal dosies ārpus Latvijas – Grieķijā stāstīs par grieķu salātiem, bet Turcijā par kebabu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+