Publicitātes foto

Mārtiņš Sirmais atklās rupjmaizes cepšanas noslēpumus 0

Ceturtdien, 14. novembrī, pulksten 21.15 LTV1 pasaules garšu piedzīvojumu raidījumā „Sirmais. Kulta ēdieni” pavārs Mārtiņš Sirmais, par godu Latvijas jubilejai, atklās Latvijas kulta ēdiena – rupjmaizes – cepšans noslēpumus, portālu la.lv informēja LTV1 pārstāve Laura Brokāne.

Reklāma
Reklāma
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 183
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
VIDEO. Artuss Kaimiņš savā raidījumā pamatīgi nokaitina LTV leģendu Andreju Volmāru, kurš pamet sarunu pusratā 81
Lasīt citas ziņas

”Sirmais izbaudīs krāšņos Kurzemes sēņu mežus, stiprināsies ar īstu lauku pienu Zemgalē, uzburs restorānu Vidzemē un izsekos rudzu maizes tapšanai no vārpas līdz pat silti kūpošam pašceptam brīnumam. Latvijas kulta ēdiens taps pie Lielvārdes kora “Lāčplēsis” dziedātāja Valta Ruisa, kurš maizes cepšanas noslēpumu mantojis no radu radiem,” pastāstīja L.Brokāne.

Raidījuma laikā būs izjūtamas arī Dziesmu un Deju svētku noskaņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nākamajos raidījumos Mārtiņš Sirmais jau atkal dosies ārpus Latvijas – Grieķijā stāstīs par grieķu salātiem, bet Turcijā par kebabu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.