Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
30. oktobris, 2014
Drukāt

Mazkaloriju pica ar sieru (1)

Foto - BonappetitFoto - Bonappetit
Sastāvdaļas

3 ēd.k. pilngraudu milti (65 g)
1 ēd.k. auzu klijas
2 olas
2 ēd.k. krēmveida biezpiens 0%
1/2 tējk. sausais raugs
1/2 tējk. cepamais pulveris
Sāls, cukura aizvietotājs

Pagatavošanas laiks: 25 min. + 30 min, mīklas rūgšanai

Sarežģītība: vienkārši

Porcijas: 1 pica apm. 22cm

Pildījumam:

2-3 ēd.k. tomātu mērce

50g liesais siers 10%

Pagatavošana

Bļodā sajaukt miltus, olas, biezpienu, cukura aizvietotāju, pievienot raugu un kārtīgi samaisīt. Bļodu atlikt uz 30 min. lai mīkla uzbriest. Mīklai pievienot cepamo pulveri un sāli pēc garšas, samaisīt vēlreiz.

Cepešpannu izklāt ar cepamo pulveri pa vidu izlikt mīklu. Ar karotes palīdzību izsmērēt mīklu tā, lai sanāk aplis, vienlaicīgi veidojot mazliet biezākus bortiņus, aptuveni 1 cm.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 10 min. Izņemt no cepeškrāsns, apsmērēt ar tomātu mērci un pārkaisīt ar rīvētu sieru. Cept vēl aptuveni 10 min, kamēr siers izkūst.

Pasniedz siltu.

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ko nozīmē krēmveida biezpiens 0% ?

Draugiem Facebook Twitter Google+