Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
28. augusts, 2015
Drukāt

Mazsālīti gurķi ar āboliem

gurki_marineti2
Sastāvdaļas:

• 1 kg gurķu,

• 2 zaļi skābeni āboli,

• 1 ķiploka daiviņa,

• 8 upeņu lapas,

• 3 ķiršu lapas,

• 10 melnie pipari,

• dilles;

sālījumam:

• 2 ēdamk. sāls uz 1 l ūdens

Gurķus un ābolus nomazgā, ķiplokus notīra. Gurķiem nedaudz nogriež abus galus (lai vieglāk uzsūc sālījumu). Ābolus sagriež četrās daļās. Burkā liek gurķus, ābolus un pārējās sastāvdaļas. Uzvāra sālījumu un pārlej. Pēc divām stundām aizvāko.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+