Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
13. augusts, 2015
Drukāt

Mazsālīti gurķīši celofāna maisiņā – kraukšķīgi un garšīgi. Fiksā recepte

gurkishi
Sastāvdaļas

1 kg mazu gurķīšu

Zaļumi, ķiploki, nedaudz mārrutka, var pievienot pāris ēdamkarošu sinepju, smaržīgie pipari, 1 tējkarote sāls.

Lai tiktu pie kraukšķīgiem, mazsālītiem gurķīšiem, pietiek iegriezties tirgū vai ieiet savā dārziņā, desmit minūtēs visu sagatavot un jau nākamajā dienā mieloties ar gardu uzkodu.

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek visparastākajā celofāna maisiņā, pirms tam gurķiem nogriežot galiņos, lai ātrāk sasūktos marināde.

Kārtīgi samaisa gurķus un garšvielas.

Svarīgi: ledusskapī neliekam! Gurķīši būs gatavi ēšanai jau pēc 12 – 24 stundām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+