Mobilā versija
Brīdinājums +0.5°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
2. jūlijs, 2015
Drukāt

Mazsālīti kraukšķīgi gurķīši plastmasas maisiņā. Gatavi viens un divi! (4)

No privātā arhīvaNo privātā arhīva
Sastāvdaļas

4 porcijām vajadzīgs

2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
1 kg gurķu
2 daiviņas ķiploka
Pušķītis diļļu

Pagatavošana
Laiks: 10 minūtes
1. Gurķiem nogriež galiņus.
2. Sakapā ķiplokus un dilles.
3. Gurķus saliek maisiņā, pievieno visas sastāvdaļas.
4. Maisiņu aizsien, sakrata un liek ledusskapī.
5. Pēc desmit stundām var mieloties ar svaigi sālītiem gurķīšiem!

Pievienot komentāru

Komentāri (4)

  1. krievu pensionāru recepte,tikai lai mazāk būtu pūliņu un darba!

    • Latvju māmuliņa Atbildēt

      Tev, meitiņ, viss mūžs jāpavada kā savas ģimenes ķēkšai, lai saprastu, ka katrs darba atvieglojums un radoša pieeja ir vērtējams kā spēkus un veselību taupošs vai oriģināls risinājums nestandarta situācijā. Lai gan neesmu augstās domās par plastmasas maisiņiem, tomēr jāatzīst, ka recepte ir radusies piknika un ceļotāju sadzīves īpatnību dēļ un ir visnotaļ atzīstama par labu. Nepārvērtē savas prāta spējas, ja piknikā vai sporta spēlēs nebūs līdzi stikla burkas gurķīšiem, tad vari palikt neēdusi vai skriet uz veikalu pēc gurķu burkas!

      • Intereses pēc izmēģināju.Gurķīši galīgi garām.Sapratu,ka LABU mantu plastmasas maisiņos tomēr nedabūsi…

  2. Viens un divi- un jāgaida 10 h, lai ēstu?!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+