Foto – Valdis Semjonovs

Mazsālīts zandarts ar kaņepju mērci 0

Sastāvdaļas:

zandarta fileja

dzeltenās galda bietes

svaigais siers

saulē kaltēti tomāti

olīveļļa

sāls

cukurs

Kā gatavot?

Zandarta filejai izņem asakas, ja tās palikušas. Pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu (proporcija 2:1), patur pusstundu. Sagriež plānās šķēlēs un kārto uz šķīvja. Virsū liek ripiņās sagrieztas, olīveļļā un garšvielās marinētas, dzeltenās galda bietes, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un no svaigā siera un saulē kaltētiem tomātiem saveltas bumbiņas (ja vēlas, var pievienot arī svaigu baziliku).

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Mazsālītu zandartu var pasniegt ar citām piedevām – svaiga gurķa šķēlītēm un piparmētru lapiņām, kam pārslacīta mērcīte, kura pagatavota no svaigi spiestas citronu sulas un olīveļļas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.