Mobilā versija
+3.1°C
Haralds, Almants
Ceturtdiena, 23. februāris, 2017
4. aprīlis, 2014
Drukāt

“McDonald’s” vasaras sezonā pieņems 250 darbiniekus; izsludina atlases kampaņu

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ātrās ēdināšanas ēstuvju ķēde “McDonald’s” vasaras sezonā papildus pieņems 250 darbiniekus, kurus kompānija sākusi meklēt vērienīgā atlases kampaņā visā Latvijā, informē “McDonald’s” sabiedrisko attiecību konsultante Baltijas valstīs Linda Anaite.

Kompānija jaunos darbiniekus meklēs jauniešu auditorijā, piedāvājot iespēju uz laiku strādāt arī kādā no restorāniem 29 Eiropas valstīs gadījumā, ja jaunietis tur studē.

“McDonald’s” kampaņa “Kas par putnu tu esi?” aicina ikvienu jaunieti pieteikties darbam, pieteikumā norādot sev ērtāko darba laiku un vadoties no sava bioloģiskā pulksteņa hronotipa: “cīrulis”, ja augstākais darbspēju periods ir rīta pusē, vai “pūce”, ja lielākā aktivitātes fāze vērojama vakaros un naktīs.

Tāpat jauniešiem-kandidātiem kā obligāta prasība nav iepriekšējā darba pieredze. Tā vietā “McDonald’s” augsti vērtēs atbildības sajūtu, precizitāti un uz augstu klientu apkalpošanas kultūru vērstu attieksmi.

Darbinieku atlases kampaņas “Kas par putnu tu esi?” laikā “McDonald’s” darbinieki valkās īpašus kreklus ar kampaņas simboliku – cīruli vai pūci. Pieteikties darbam “McDonald’s” var trijos veidos: aizpildot anketu jebkurā “McDonald’s” restorānā Rīgā un Jelgavā, mājas lapā “www.mcdonalds.lv/darbs/” vai, sūtot īsziņu, uz telefona numuru 1833. Pieteikumu termiņš reģistrācijai ar īsziņu ir 16. maijs.

Patlaban Latvijā “McDonald’s” strādā 650 dažāda vecuma darbinieki. Vidējais darbinieku vecums restorānos ir 23 gadi, restorāna vadītājiem – 28 gadi, savukārt vidējais biroja darbinieku vecums ir 38 gadi.

Pievienot komentāru

Putnu gripas dēļ Vītiņu pagastā saimnieki bažījas par cāļiem (1)Visām vistām un zosīm jāiztur trīs mēnešu ieslodzījums
Cenas noteic turīgākie: Zemgalē un Latgalē zeme dārgāka (1)Lauksaimniecībā izmantojamai zemei cenas noteic turīgākie zemnieki
Pasaulē
Pieaug saražotā siera un biezpiena apjoms; mocarellai - uzvaras gājiensSaskaņā ar provizoriskajām aplēsēm, pērn Latvijā saražotas 41 500 tonnas siera un biezpiena, kas ir 7,5% pieaugums salīdzinājumā ar 38 600 tonnām
Draugiem Facebook Twitter Google+