Mobilā versija
0.0°C
Nanija, Ilgmārs
Ceturtdiena, 30. marts, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Medū karamelizēts cūkas stilbiņš ar sautētiem kāpostiem

ediens2_Cropped
Sastāvdaļas:

Kūpināts cūkas stilbiņš,
lauru lapas,
smaržīgie pipari,
sāls,
diļļu kāti,
ķiploki,
rozmarīns,
timiāns,
sautēti kāposti,
mārrutki.

KĀ GATAVOT?

Kūpināto cūkas stilbiņu liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, smaržīgos piparus, sāli, ja ir, arī diļļu kātus un vāra 3 līdz 4 stundas, līdz stilbiņš mīksts, bet ne izjucis. Vārīto stilbiņu liek uz cepešpannas, pārlej ar medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, daudz kapātu ķiploku. Cep sakarsētā krāsnī 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem.

Pievienot komentāru

Čomisms, šarms un dinamīts. Testējam mēra kandidātus (58)"Latvijas Avīze" sāk vērtēt partiju pieteiktos līderus Rīgas domes vēlēšanām. Kādu atzīmi viņi pelnījuši par pirmo uznācienu?
Draugiem Facebook Twitter Google+