Mobilā versija
+19.1°C
Marija, Marika, Marina
Sestdiena, 22. jūlijs, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Medū karamelizēts cūkas stilbiņš ar sautētiem kāpostiem

ediens2_Cropped
Sastāvdaļas:

Kūpināts cūkas stilbiņš,
lauru lapas,
smaržīgie pipari,
sāls,
diļļu kāti,
ķiploki,
rozmarīns,
timiāns,
sautēti kāposti,
mārrutki.

KĀ GATAVOT?

Kūpināto cūkas stilbiņu liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, smaržīgos piparus, sāli, ja ir, arī diļļu kātus un vāra 3 līdz 4 stundas, līdz stilbiņš mīksts, bet ne izjucis. Vārīto stilbiņu liek uz cepešpannas, pārlej ar medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, daudz kapātu ķiploku. Cep sakarsētā krāsnī 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem.

Pievienot komentāru

Saistībā ar topošo politisko spēku min vairāku zinātnieku un bijušo ministru vārdus (7)Iecerēts, ka nākamajā nedēļā sabiedrībai varētu tikt piedāvāts kādas kustības manifests, savukārt vēlāk, vasaras beigās, varētu tikt dibināta partija.
Raidījums: Āboltiņa nākotnē vēlas kļūt par vēstnieci (6)Partijas "Vienotība" Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa nākotnē vēlas kļūt par vēstnieci, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".
Draugiem Facebook Twitter Google+