Mobilā versija
+2.0°C
Oļģerts, Aļģirds, Aļģis, Orests
Piektdiena, 20. janvāris, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Medū karamelizēts cūkas stilbiņš ar sautētiem kāpostiem

ediens2_Cropped
Sastāvdaļas:

Kūpināts cūkas stilbiņš,
lauru lapas,
smaržīgie pipari,
sāls,
diļļu kāti,
ķiploki,
rozmarīns,
timiāns,
sautēti kāposti,
mārrutki.

KĀ GATAVOT?

Kūpināto cūkas stilbiņu liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, smaržīgos piparus, sāli, ja ir, arī diļļu kātus un vāra 3 līdz 4 stundas, līdz stilbiņš mīksts, bet ne izjucis. Vārīto stilbiņu liek uz cepešpannas, pārlej ar medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, daudz kapātu ķiploku. Cep sakarsētā krāsnī 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem.

Pievienot komentāru

Bērnu vecāki varēs ātrāk iet pensijā? (25)Līdz valsts simtgadei plānots iedarbināt ambiciozu demogrāfiskās atveseļošanas programmu, kurai dots nosaukums “Māras solis”. Viens no tās priekšlikumiem – dot iespēju bērnu vecākiem ātrāk doties pensijā, vēstīja "TV3 ziņas".
Draugiem Facebook Twitter Google+