Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
28. jūlijs, 2014
Drukāt

Meksikāņu salāti
 (4)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 100 g kuskusa, 80 g konservētas kukurūzas, 1 liels tomāts, 100 g izvārītu pupiņu, 1 ēdamkarote skābā krējuma, 2 ēdamkarotes tomātu mērces, 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu, ½ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu.

 

Kā gatavot?

Uz pannas apcep gabaliņos sagrieztus tomātus, pievieno kuskusu, 100 ml ūdens un pavāra 2 – 3 minūtes. Tad pieliek pārējās sastāvdaļas, samaisa un pasniedz. Ēdiens gatavs 5 minūtēs!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+