Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Melleņu marmelāde

mellenju-marmelaade

Sastāvdaļas: 50 ml melleņu sulas, 200 g saldētu melleņu, 1 ēdamkarote citrona sulas, 160 g cukura, 100 ml ūdens, 3 ēdamkarotes agara pulvera, 40 g cukura apviļāšanai.

 

Kā gatavot?

Gatavo gandrīz tāpat kā brūkleņu marmelādi. Mellenes pavāra sulā, izkāš caur sietiņu. Ūdeni un citrona sulu uzvāra, izkausē tajā cukuru un agara pulveri, abus šķidrumus apvieno. Pagatavo marmelādi, kā aprakstīts brūkleņu marmelādes receptē. Melleņu vietā var izmantot arī upenes, tikai tad jāpievieno mazliet vairāk cukura. Šai marmelādei ir maiga un aromātiska garša.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+