Foto – Bonappetit.lv

Melnā Barona medaljoni ar riekstiem 0

Pagatavošana

Riekstus sasmalcināt. Olu uzputot ar dakšu, riekstus un miltus sabērt atsevišķās blodiņās.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Kupātus sagriezt ripiņās. Vienu pusi iemērkt miltos, tad olā un riekstos. Pannā uzkarsēt eļļu un medaljonus apcept vispirms no tās puses kur ir rieksti, apm. pusminūti, tad apgriezt otrādi un cept līdz gatavībai. Atdzesēt uz papīra dvielīšiem.

Gatavus medaljonu uzdurt uz koka iesmiņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.