Mobilā versija
+3.5°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
9. marts, 2014
Drukāt

Meloņu smūtijs ar laima sulu un medu (1)

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Meloņu smūtijs

SASTĀVDAĻAS
½ melones – nomizota, atsēklota un sagriezta kubiņos, sula no 1 laima augļa, 2 ēd. k. brūnā cukura, medus – pēc garšas.

KĀ GATAVOT?

Visas sastāvdaļas rūpīgi sablenderē. Pasniedz skaistā glāzē ar salmiņu. Rotā ar laima šķēlītēm.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Meloņu hujūtijs ir labs. Paldies, ;;latvieši;;.

Draugiem Facebook Twitter Google+