Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
19. jūnijs, 2015
Drukāt

Miestiņš – kvasa recepte mazajiem līgotājiem un šoferīšiem

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Sastāvdaļas:

Nepieciešams:
250 g medus,
400 g rudzu maize,
2 l ūdens,
10 g raugs,
1 laims
piparmētra un baziliks

Speciāli mazajiem līgotājiem, kā arī šoferīšiem „Latvijas pavārs 2014” Kristīne Strode ir sagatavojusi miestiņa recepti.

“Tiem, kam rūgtenais dzēriens – alus pie sirds neiet, piedāvāju izmēģināt miestiņa recepti. Kvass ir garda alternatīva, turklāt piemērota arī bērniem un šoferīšiem. Tas lieliski veldzē slāpes un ir labs papildinājums pie dažādiem ēdieniem,” stāsta restorāna „Trīs naži” talantīgā pavāre Kristīne Strode, kura izstādē „Riga Food 2014” spraigā cīņā ieguva titulu „Latvijas pavārs 2014” .

Pagatavošana: apgrauzdē rudzu maizi, pieliek saberztus garšaugus, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj, lai ievelkas. Kad atdzisis, tad nokāš. Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un atstāj siltumā. Kad parādās putas, kvass ir gatavs!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+