Foto – Aija Geida

Mīkstais hurmu sorbets 0

(6 porcijas)

Izspiež apelsīna sulu, pievieno cukuru un katliņā pavāra piecas minūtes, līdz veidojas sīrupaina masa. Pievieno kanēli. Hurmas nomazgā un nomizo, sablendē viendabīgā masā un sajauc ar sīrupu. Ielej saldējuma trauciņā un saldētavā patur aptuveni četras stundas, laiku pa laikam apmaisot (var likt uz stundu saldējuma pagatavošanas mašīnā).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 18
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Pasniedz deserta trauciņos kopā ar vaniļas saldējuma bumbu vai saputotu putukrējumu. Deserts ir mazliet mīkstāks nekā saldējums, nedaudz līdzīgs sorbetam, aromātisks un gards.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.