Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
11. novembris, 2014
Drukāt

Minestrone – bagātīga zupa, kura jānogaršo ikvienam!

Foto - Bonapettit.lvFoto - Bonapettit.lv
Sastāvdaļas:

3 selerijas kāti

2 vidēji lieli burkāni

400g sasmalcināti tomāti savā sulā

1 sīpols

100g kūpināts šķiņķis

1l dārzeņu vai vistas buljons

1 ēd.k. saldās paprikas pulveris

2 ēd.k. olīveļļa

50g Parmezāns

baziliks

sāls, pipari

Iesaki recepti

Pagatavošana

Selerijas, burkānus un šķiņķi sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkrsēt eļļu un apcept šķiņķi kraukšķīgu. Pievienot sīpolus un cept līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot selerijas un burkānus un sautēt vēl apm. 5 min visu kopā. Pievienot buljonu, sāli un piparus un vārīt 15 min. Tad pievienot sasmalcinātus tomātus un uzkarsēt.

Ar siera šķēlētāju vai dārzeņu mizojamo nazi saēvelē sieru. Zupu salej porcijas šķīvjos un pasniedz pārkaisot ar sieru. Dekorē ar bazilika lapiņām.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+