Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
24. aprīlis, 2014
Drukāt

Mohito putas ar vaniļas mērci

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pagatavošana

Katlā uzvāra ūdeni, pievieno piparmētras un vāra uz lēnas uguns 2 – 3 minūtes, pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai. Pievieno Laima sulu un uzbriedinātu želatīnu. Kad tas sāk sabiezēt – sāk putot gaisīgās putās un visu atdzesē.

Vaniļas mērce: Katlā uzvāra pienu ar vaniļas cukuru, olas atdala no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru un pievieno miltus.

Saputotās olas pievieno pienam un visu maisa, kamēr mērce sāk biezēt.

Pasniegšana: Vaniļas mērci atdzesē un liek porciju traukā, pa virsu liek saputotās putas. Dekorē ar piparmētras lapiņu un Laima sukādēm.

Nepieciešams (4 personām )
Ūdens 200 ml.
Piparmētra 20 gr.
Laims 2 gab.
Želatīns 20 gr.
Cukurs 40 gr.

Vanilas mērcei:
Piens 300 ml.
Olas 2 gab.
Milti 1 tējkarote
Cukurs 60 gr.
Vaniļas cukurs 15 gr.

Recepti piedāvā restorāns “Tex-Mex Republic”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+