Mobilā versija
Brīdinājums +4.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
9. jūlijs, 2014
Drukāt

Mūsdienīgi viesmīlīga virtuve. Kā izplānot un īstenot dzīvē?

1. Liela virtuve


1no7
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Agrāk pat svinīgās viesību reizēs visomulīgākā pasēdēšana izvērtās virtuvē. Kā šādu zonu iekārtot mūsdienīgā virtuvē, lai tā būtu pietiekami ērta un atbilstoša aktuālajām interjera dizaina tendencēm?

Modē ir plaša virtuve, kas vienlaikus kalpo arī par ēdamistabu. Šādā telpā neiztikt bez tā sauktās salas virtuves centrā. Pie šī atsevišķi novietotā virtuves moduļa ērti sagriezt produktus uzkodām, pagatavot kokteiļus, nereti arī noskalot augļus (ja te iebūvēta arī izlietne). Ikdienā pie salas var baudīt nelielas ēdienreizes, piemēram, brokastis vai ieturēt nelielu pēcpusdienas kafijas pauzi.

  1. Liela virtuve

  2. Atvērta telpa

  3. Moderns 
un saskaņots iespaids

  4. Īpaša uzmanība – 
santehnikai un tehnikai

  5. Kārtība

  6. Dekors

  7. Dizainera padoms


Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+