Muskatķirbja un saldo kartupeļu biezzupa ar zemesriekstiem
 0

Muskatķirbis, saldie kartupeļi, ķiploki, sīpoli, timiāns, sāls, malti melnie pipari, sīpolloki, zemesrieksti vai to sviests.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Katliņā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno nomizotus, sagrieztus saldos kartupeļus un muskatķirbi. Pārlej ar ūdeni un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pieber nedaudz sāls, timiāna un maltus melnos piparus. Visu sablenderē. Lej šķīvī. Vidiņā liek apgrauzdētus, sadrupinātus zemesriekstus un sakapātus sīpollokus vai zemesriekstu sviesta piciņu.

Piedāvā “Trusis Kafē” šefpavāri

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.