Mobilā versija
Brīdinājums +4.9°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
29. janvāris, 2014
Drukāt

Neceptās siera ananāsu kūciņas

Foto - mnogoedy.ruFoto - mnogoedy.ru

Pamatnei:

(6 porcijām)

* 180 g kokosa cepuma

* 60 g sviesta

Pildījumam:

* 250 g krējumsiera

* 0,25 glāzes cukura

* 1 glāze saldā krējuma (22%)

* 0,25 glāzes ananāsu sulas

* 12 konservētas apaļas ananāsu plāksnes

* 1,5 ēdamkarotes želatīna

Kā gatavot?

Mazās siera kūciņas gatavo krūzītēs.

Ņem 6 krūzītes un tajās ieklāj pārtikas plēvi tā, ka malas ir pāri krūzītēm. Izšķīdina želatīnu 2 ēdamkarotēs ūdens, izšķīdina karstumā, taču ne līdz vārīšanās temperatūrai, visu laiku maisot.

Pievienojam cukuru un sieru, saldo krējumu, sulu un želatīnu, pēc tam ieklāj krūzītēs un novieto ledusskapī uz 3 stundām.

Saberztus cepumus samaisa ar sviestu un ieklāj masu krūzītēs. Nedaudz piespiež, pārklāj plēves galus pāri krūzei un noliek ledusskapī uz nakti.

Pirms pasniegšanas izņem no krūzītēm, izliekot  kūciņas uz šķīvjiem, pa virsu liekot ananāsu šķēles.

 

Recepte no mnogoedy.ru

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+