Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Nektarīni ar piparmētru un medu


NektariniArPiparmetru_0046

 Sastāvdaļas.  (2 porcijas) 2 nektarīni vai persiki, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote medus, 1 apelsīns, 8 – 10 piparmētras lapiņas.

 

Kā gatavot?

Pannā izkausētā sviestā no abām pusēm apcep astoņās daļās sagrieztus nektarīnus vai persikus. Kad augļi kļuvuši nedaudz mīksti (apmēram pēc 3 minūtēm), pievieno medu un no apelsīna svaigi izspiestu sulu. Uzmanīgi maisa, lai rodas viendabīga mērce. Ļauj augļiem uz lēnas uguns neilgi pasautēties. Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātas piparmētru lapiņas.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+