Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
4. decembris, 2014
Drukāt

Neparasta kombinācija: burkānu salāti ar mandelēm un saulespuķu sēkliņām

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 6 vidēji burkāni

• 50 g mandeļu skaidiņu

• 70 g saulespuķu sēkliņu

• 40 g rozīņu

• 70 g salātu majonēzes

• ¼–⅓ tējkarotes sāls

Burkānus smalki sarīvē, saulespuķu sēkliņas apgrauzdē uz pannas. Sajauc visas sastāvdaļas. Sāls daudzumu izvēlas atkarībā no majonēzes pikantuma. Mandeļu skaidiņas un saulespuķu sēkliņas piešķir salātiem patīkamu riekstu garšu un aromātu, rozīnes – interesantu pēcgaršu. Šie salāti labi papildina auksto galdu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+