Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. aprīlis, 2014
Drukāt

Olu un šampinjonu salāti


Lield-salati

Sastāvdaļas:

 

• 5 cieti novārītas olas

• 120 g marinētu šampinjonu

• 200 g svaiga gurķa

• 50–70 g purava

• 120 g majonēzes

• Šķipsniņa sāls un malti melnie pipari

Olas sagriež garenās, šampinjonus – plānās šķēlītēs, gurķi – kubiciņos, puravu sīki sasmalcina. Pievieno majonēzi, sāli, piparus un samaisa. Šampinjoni salātiem dod pikantumu, gurķis – svaigumu. Sātīgs un kraukšķīgs cienasts!

Gatavoja viesu nama “Bērzkalni” šefpavāre GUNTA SMAĻĶE

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+