Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
24. novembris, 2014
Drukāt

Omes burkānu zupa: klasika ir vērtība!

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

1 kg vistas stilbiņi

3-4 lieli burkāni

1/2 selerijas sakne

zaļie loki

makaroni vai rīsi

sāls

Pagatavošana

Vistas stilbiņus noskalot, ielikt katlā, pieliet ūdeni un uzvārīt. Tikko sāk vārīties noņemt putas, samazināt uguni un turpināt vārīt apm. 1 st.

Burkānus notīrīt un sagriezt palielos gabalos. Burkānus pievienot buljonam un pēc garšas pievienot sāli. Turpināt vārīt vēl apm. 30 min.

Pievienot sagrieztu kubiņos selerijas sakni un rīsus vai makaronus.

Kad viss gatavs, stilbiņus izņemt no zupas, mazliet atdzesēt un atdalīt gaļu no kauliem. Gaļu atgriezt zupā.
Pasniedz pārkaisot ar smalki sakapātiem lokiem.
Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+