Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
15. augusts, 2015
Drukāt

Omlete ar banāniem. Interesanta brokastu recepte (1)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

4 porcijām
2 banāni
2 ēdamkarotes apelsīnu sulas
2 ēdamkarotes pūdercukura
4 olas
1 šķipsniņa sāls
2 ēdamkarotes sviesta
Kanēlis ar cukuru pārkaisīšanai
Gatavošanas laiks:
apm. 10 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā apm. 103 kcal/433 kJ
4 g olbaltumvielu,

1 Banānus nomizo, sagriež ripiņās, bļodā sajauc ar apelsīnu sulu un pūdercukuru.

2 Olas sajauc ar divām ēdamkarotēm ūdens un sāli, bet nesakuļ. Cep karstā sviestā vidējā temperatūrā no abām pusēm gaiši zeltainu. Liek šķīvī, vienu pusi apliek ar banānu ripiņām, pārloka pāri otru pusi, sagriež porcijās. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kanēli un cukuru.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kaut ko glupāku laikam vairs nevar izdomāt – ķēzī tik ēdienu…

Draugiem Facebook Twitter Google+